سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بهشت و جهنم

روزی یک مرد با خداوند مکالمه ای داشت: "خداوندا! دوست دارم بدانم بهشت و جهنم چه شکلی هستند؟ "، خداوند او را به سمت دو در هدایت کرد و یکی از آنها را باز کرد، مرد نگاهی به داخل انداخت، درست در وسط اتاق یک میز گرد بزرگ وجود داشت که روی آن یک ظرف خورش بود، که آنقدر بوی خوبی داشت که دهانش آب افتاد، افرادی که دور میز نشسته بودند بسیار لاغر مردنی و مریض حال بودند، به نظر قحطی زده می آمدند، آنها در دست خود قاشق هایی با دسته بسیار بلند داشتند که این دسته ها به بالای بازوهایشان وصل شده بود و هر کدام از آنها به راحتی می توانستند دست خود را داخل ظرف خورش ببرند تا قاشق خود را پر نمایند، اما از آن جایی که این دسته ها از بازوهایشان بلند تر بود، نمی توانستند دستشان را برگردانند و قاشق را در دهان خود فرو ببرند.
مرد با دیدن صحنه بدبختی و عذاب آنها غمگین شد، خداوند گفت: "تو جهنم را دیدی، حال نوبت بهشت است"، آنها به سمت اتاق بعدی رفتند و خدا در را باز کرد، آنجا هم دقیقا مثل اتاق قبلی بود، یک میز گرد با یک ظرف خورش روی آن و افراد دور میز، آنها مانند اتاق قبل همان قاشق های دسته بلند را داشتند، ولی به اندازه کافی قوی و چاق بوده، می گفتند و می خندیدند، مرد گفت: "خداوندا نمی فهمم؟!"، خداوند پاسخ داد: "ساده است، فقط احتیاج به یک مهارت دارد، می بینی؟ اینها یاد گرفته اند که به یکدیگر غذا بدهند، در حالی که آدم های طمع کار اتاق قبل تنها به خودشان فکر می کنند!"
هنگامی که موسی فوت می کرد، به شما می اندیشید، هنگامی که عیسی عروج کرد ، به شما فکر می کرد، هنگامی که محمد به شهادت رسید  به شما می اندیشید، گواه این امر کلماتی است که آنها در دم آخر بر زبان آورده اند، این کلمات از اعماق قرون و اعصار به ما یادآوری می کنند که یکدیگر را دوست داشته باشید، که به همنوع خود مهربانی نمایید، که همسایه خود را دوست بدارید، زیرا که هیچ کس به تنهایی وارد بهشت خدا (ملکوت الهی) نخواهد شد.
تخمین زده شده که 93% از مردم این متن را برای دیگران ارسال نخواهند کرد، زیرا آنها تنها به خود می اندیشند، ولی اگر شما جزء آن 7% باقی مانده می باشید، این پیام را برای دیگران ارسال نمایید، من جزء آن 7% بودم، همچنین به یاد داشته باشید که من همیشه حاضرم تا قاشق غذای خود را با شما سهیم شوم.



[ شنبه 91/1/26 ] [ 10:51 عصر ] [ مرجان ] نظر
این یقین لعنتی

"تو همیشه..."، "تو هیچوقت..." یا "همیشه این من هستم که آخر سر عذرخواهی می کنم، ولی این دفعه خیال ندارم این کار را بکنم". وقتی به سخاوت فکر می کنیم اکثرا صرف وقت یا مادیات به نظرمان می آید. مثلا به جای اینکه همه پول هایم را برای خودم نگه دارم، مقداری را به دیگران بدهم یا به جای اینکه همه وقتم را صرف خود کنم، مقداری از آن را صرف کمک به دیگران نمایم. اما سخاوت خیلی پرمعناتر از این نیز می تواند باشد. سخاوت در دست برداشتن از "یقین لعنتی" خودمان.
وقتی با قلب بخشنده زندگی می کنیم دیگر با عزم راسخ به نظریات خود نمی چسببم و دل را به روی حقایق طرف مقابل و جهان به طور کلی می گشاییم. این اقدام میتواند همه چیز را تغییر دهد.
آنچه که ما از خود، چیزها و از دیگران در ذهن داریم، همانند پول و وقت برای ما اهمیت دارند. این مفاهیم مثل نقشه به ما کمک می کنند تا در زندگی راه را پیدا کنیم، تصمیم بگیریم و پیش برویم. وقتی توسط شخص دیگر متوقف می شویم، خصوصا وقتی پای مخالفت در میان باشد، باورهای ما می تواند مانع برقراری ارتباط سازنده با دیگران شود. الگوهای "تو همیشه..."، یا "تو هیچوقت..." یا "همیشه این من هستم که آخر سر عذرخواهی می کنم، ولی این دفعه خیال ندارم این کار را بکنم"، ...نظریات از پیش ساخته ای هستند که ما همانند سپر از آنها استفاده می کنیم غافل از اینکه به جای محافظت آنها در واقع ما را تکه پاره می کنند.
دفعه بعد که با کسی اختلاف داشتید، هر قدر هم از واقعیت موضوع مطمئن بودید، به جای اینکه با شتاب پشت سنگرهای تان قرار بگیرید، با خود فکر کنید: " شاید در حرفش نکته ای وجود داشته باشد". حتی با همین قدر گذشت هم می توانید دریچه ای باز کنید که امکان دهد تفاهم بیشتری میان تان جریان یابد.
چسبیدن به نظریات خود و اطمینان از اینکه دیگری در مورد ما اشتباه کرده و ناراحت شدن از او آسان است اما در عین حال می توانیم خود را جوری تربیت کنیم که انعطاف پذیرتر باشیم و حالات غیرقابل تغییر و عقاید از پیش ساخته مان را ترک کنیم. وقتی تمرین سخاوت می کنیم، باید اطمینان به حق داشتن مان را نیز کنار بگذاریم.



[ پنج شنبه 91/1/24 ] [ 12:37 صبح ] [ مرجان ] نظر
دل واژه

تو نه در دیروزی، و نه در فردایی - ظرف امروز، پر از بودن توست شاید این خنده که امروز، دریغش کردی آخرین فرصت همراهی باشد


کاش در بازی های کودکی ام/ خورشید را به حیاط همسایه پرتاب می کردم/ آنوقت تمام روزهای دنیا ابری بود


روزانه هزاران انسان به دنیا می‌آیند... اما انسانیت در حال انقراض است!!



[ پنج شنبه 91/1/24 ] [ 12:22 صبح ] [ مرجان ] نظر
دلتنگی های دل

چشم دوختن به جاده ای که مسافرش هیچ وقت خدا به مقصد نخواهد رسید ...
کاش تنها یک بار گریستن بی اشک را باور کرده بودی ...
مسافر بی جاده ی من.
باور نکن که من تنهایم
حضورت در سرنوشتم تلخ ترین ثانیه ها را برایم رقم زد
آمدی و انگار نیامدی
هیچ سلامی،جای خالیتان را پر نکرد
روز و ماه و سال گذشت .... در د،کهنه شد اما ...
این فاصله، حریف هیچ یک از خاطره هایمان نشد
یادشان به خیر ....



[ پنج شنبه 91/1/24 ] [ 12:16 صبح ] [ مرجان ] نظر
رابطه ولایت فقیه و «جمهوریت» اسلامی دوطرفه است


وحید جلیلی در جلسه رونمایی از مانیفست انتخاباتی مطالبه
رابطه ولایت فقیه و «جمهوریت» اسلامی دوطرفه است
اولین جلسه از سلسله جلسات مجمع مطالبه مردمی مشهد مقدس در ارتباط با انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی با سخنرانی وحید جلیلی با موضوع "فرصت انتخابات و بازخوانی «جمهوریت» اسلامی" صبح جمعه 18 آذرماه در مسجد صنعتگران برگزار شد.
در این جلسه از مانیفست انتخاباتی مجمع مطالبه مردمی مشهد با عنوان «انتخاب آگاهانه» که حاوی نگرش ها و سیاست های این تشکل درخصوص انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی است رونمایی شد.
دبیر مجمع مطالبه دررابطه با این جزوه و برنامه های آتی مجمع مطالبه گفت: هدف از انتشار این مانیفست، آگاه سازی عمومی جهت تحقق بخشیدن به آرمان‌های انقلاب اسلامی و رهنمودهای مقام معظم رهبری و نیز احیای نقش مردم انقلابی، مستقل از جناح‌ها و تبانی‌های سیاسی در عرصه انتخابات است. وی با اشاره به این که این مانیفست در ده فصل بوده و به تدریج بر اساس آخرین فرمایشات مقام معظم رهبری و تحولات کشور تکمیل خواهد یافت تا مبنای سایر حرکت‌های مجمع مطالبه مردمی مشهد مقدس باشد، از برگزاری نشست های عمومی با موضوعات مرتبط با انتخابات، ارائه جزوات و تولیدات فرهنگی، دعوت از علما و نخبگان برای فرهنگسازی در عرصه ی انتخابات به عنوان برنامه های مطالبه در چندماه باقیمانده تا انتخابات نام برد و گفت: برنامه های آتی از طریق پایگاه اطلاع رسانی مطالبه اعلام خواهدشد. وحید جلیلی مدیر مسئول نشریه راه به تبیین فرصت های ساز و کار جمهوریت نظام در انتخابات مجلس آتی و آسیب شناسی نگاه تهدیدمحور به انتخابات پرداخت.
این فعال فرهنگی در بخشی از سخنان خود اظهار داشت: ما نیروهای حزب اللهی خودمان را در مواجهه با مرگ، از ترس وادار به خودکشی می کنیم. در این سی و چند سال همیشه به سازو کار جمهوریت نظام گردن گذاشتیم ولی در عمل هیچ استفاده ای از مبانی جمهوریت نکردیم. وقتی هم که مردم به ما رای دادند بازهم نتوانستیم از آن استفاده کنیم در حالی که وقتی دوم خردادی ها 20 میلیون رای آوردند در حال اثبات ولایت فقیه بودیم و وقتی که 24 میلیون رای آوردیم باز هم درحال اثبات ولایت فقیه بودیم. در عوض ما تهدیدهای احتمالی موجود در سازوکارهای نظام را بزرگ کرده ایم علت این مسئله هم کم کاری ما در تبیین «جمهوریت» اسلامی است.
وی یکی دیگر از دلایل این موضوع را گرفتار شدن در دام جنگ روانی غرب و به نوعی غربزدگی دانست و گفت:وقتی که به تاریخ 100 سال اخیر نگاه می کنید ملاحظه می کنید که این جریان های ضداسلام بودند که همیشه و همیشه در اقلیت مطلق بودند اما جریانی که پیشینه اقلیت مطلق دارد امروز داعیه دار اکثریت مطلق شده است این درحالی است که جریان های غربزده هیچ وقت نتوانستند اکثریت باشند، از مشروطه بگیرید تا به امروز، از گذشته تا به امروز، ساز و کارهای جمهوریت در تضاد با منافع غربی ها بوده و هر وقت کمی آزادی به وجود آمده است، بعد از آن شاهد کودتا به دست غربگراها بوده ایم.
اوایل انقلاب هم جریاناتی که خیلی ها تصور می کردند نفوذ بسیاری دارند، در انتخابات رای نیاوردند. به عنوان مثال مجاهدین (منافقین) با وجود برخورداری از نفوذ رسانه ای وسیع، در انتخابات تهران موفق نشدند. پس با نگاه بلندمدت، سازکارهای جمهوریت مطلوب غربی ها نخواهدبود.
جلیلی با طرح این سوال که چرا امام (ره) در مقابل ساختارهای متفاوتی که پیشنهاد شد، الگوی جمهوری اسلامی را در قانون اساسی پذیرفت؟ چرا چنین نظامی را تثبیت کرد؟ اذعان داشت: بعضی اعتقادشان بر این است که امام مجبور به پذیرش جمهوریت شد اما وقتی که به بیانات امام مراجعه می کنیم، تاکید ایشان را بر این ساز و کار می بینیم اگر از لحاظ تاریخی در طول 100 یا 150 سال گذشته بررسی کنیم، می بینیم که در تحولات سیاسی اجتماعی کشورهای همسایه، انقلاب های دینی زیادی مبتنی بر رهبری دینی به پیروزی رسیده است.
مدیر مسئول نشریه راه ادامه داد:خیلی از نیروهای حزب اللهی فکر می کنند رابطه ولایت فقیه و جمهوریت یک طرفه است. درصورتی که این رابطه دوطرفه است و ولایت فقیه تثبیتش را مدیون جمهوریت نظام است. جمهوریت در رویکرد حکیمانه امام به تثبیت ولایت فقیه در جامعه انجامید. یکی از مزایای ساختار جمهوریتی این است که امکان جبران اشتباهات را فراهم می کنددر واقع جمهوریت عرصه تغییر است و هر رائی که در جمهوریت داده می شود دو رای محسوب می شود. یکی رای به سوابق نظام و دیگری رای به تغییر متغیرهاست این ساختار اگر درست پاسداری شود پیوست هر رای، رای به قانون اساسی است. در انتخابات نباید ثوابت از بین برود این جریان، باید یک جریان دائمی باشد.
وحیدجلیلی تصریح کرد: اگر میخواهیم کار ولائی انجام دهیم باید سعی کنیم که انتخابات به این سمت برود که انتخابها براساس اولویتها و مصلحتهای حقیقی باشد. همان ساز و کار وهمان مبانی در فضای جمهوریت نظام باید پیاده شود در مقابل، نگاه تهدید محور به انتخابات و جمهوریت نظام به ضد خودش و به یک جریان برانداز تبدیل میشود. عده ای علی رغم اصلح نبودن با این رویکرد تهدیدمحور می گویند: «ملت به ما رای دهید که براندازها رای نیاورند» در حالی که مصلحت مردم در صلاحیتهای واقعی است. کسی که اصلح نباشد و در جایگاهی قرار بگیرد صالح هم نیست.
این فعال فرهنگی خاطرنشان کرد: هرکس وارد انتخابات می شود باید با یک خوش بینی وارد انتخابات شود. اگر این خوش بینی وجود داشته باشد، انتخابات عرصه احترام مردم به هم می شود.در ورود به ساز و کارهای جمهوریت نظام بسته به اینکه با چه رویکردی وارد می شود می توانید آن را به نفع فرصت ها مصادره کند اما اگر شش ماه قبل از انتخابات با نگاه تهدیدمحور به انتخابات وارد شود، منجر به پیامدهای بیمارگونه می شود، رقابتها و تهمتها به وجود می آید و نهایتا انتخابات عرصه ای برای ترورهای شخصیتی می شود.
وی اظهار داشت:با نگاه تهدیدمحور و بدبینی به مردم، جریانات فرعونی سیاسی در بازی های سیاسی شان، اقشار مختلف را از هم منفصل می کنند و زمینه برای به وجود آمدن چهره های حزب اللهی از بین می رود. جامعه را از خدمات افراد شایسته محروم می کنند که نمونه های آن را در مشهد خودمان هم داریم.باید دید افرادی که در لیستها عنوان می شوند چه نسبتی با ولایت فقیه دارند. گاه می بینید که دورترین نگاه ها به ولایت فقیه، پرمدعاترین افراد در زمینه ولایت پذیری هستند. تنها راه حل برای برون رفت از مشکلات، خوش بینی نسبت به جمهوریت نظام است. فرآیند جمهوریت در نظام منجر به رشد آحاد جامعه می شود.



[ پنج شنبه 91/1/24 ] [ 12:10 صبح ] [ مرجان ] نظر

<< مطالب جدیدتر :: مطالب قدیمی‌تر >>

مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه